Szexibrigi

Telefonszám: 
30 8319051
Közelítő cím: 

XV. Újpalota, Főtér

szexpartner_13158669605 szexpartner_131522454337 szexpartner_131522454337 szexpartner_131522457239 szexpartner_131530086836 szexpartner_132368243047

Egyeztetés: (10 pont) rugalmas, korrekt tájékoztatás
Nem először jártam Szexibriginél, most a friss és eddig meg nem élt élményeimről szeretném MT-aimnak beszámolót írni.
Időpont egyeztetés reggel on-line történt. Rendkívül praktikus, egy negyedórán beül, (amikor beért és kinyitotta a gépet) megvolt a válasz, mehetek a kért időpontban.

Megközelítés: (8 pont) ingyenes parkolás, bkv-val könnyen megközelíthető
A helyszín, lakás már ismert volt számomra. Ilyen helyekre BKV-vel járok, mert utána leülve a buszon el tudok mélázni a történteken, újra játszom a lepergett eseményeket. A piros busz a háztól 20 m-re áll meg, 10-15 perc múlva a Keletinél vagyok. Szuper.

Helyszín: (9 pont) tiszta lakás, barátságos
A lakás most is nagyon igényes volt, mint néhány hete is. A ház panel, de a feldobott lakás nagyon jó. Diszkrét bejutás, első emelet, 2 percen belül benn voltam a lakásban, ahol Szexibrigi forró öleléssel, csókkal fogadott.

Lány külseje: (10 pont) szép arcú, bombázó, gyönyörű
Szexis ruhában volt mint mindig. Valami vörös, rékli-szerű, fűző volt rajta (egyes képeken látszik) és valami necc harisnya, talán. A fűző felpocolta amúgy sem kicsi szilikonos melleit, szint kínálkoztak csókra, mint egy érett őszibarack. Meg markolászásra. Ez a jó kifejezés. Mindig meglepődöm, hogy milyen szép arca van (szerintem), ehhez a szép testhez. Egyeseknek minden jutott. A fűző, stb. már rég a szőnyegen hevert.

Action: (10 pont) barátnő feeling, csak rám figyel, szeret kényeztetni, aktív
A szokásos bemelegítő után (kölcsönös nyalás-falás, ujjal izgatás) egy újabb programhoz fogtunk. Legutoljára azzal váltunk el, hogy azt nekem is ki kell próbálni. Szexibrigi készült rá, óvatosan kérdezett rá, hogy netán meggondoltam magam? Elő voltak készítve a felszerelések a prosztata játékokhoz, vibrátorok, staponok, síkosítók. Különböző alakúak, anyagúak és méretűek. Sok mindent kipróbáltam már életemben, ezen a téren, ha nem is vagyok szűz, de elég tapasztalatlan. Eddig sok örömömet nem találtam benne. De Szexibrigi biztatott, hogy örömöm fogom benne lelni.
Először négykézlábra álltam és ő mögém térdelve óvatosan kezdett megdugni. Az első behatolás sebességét rám bízta. Amikor túl voltam a kezdeti fájdalmakon Szexibrigi egyre több örömet szerzett nekem. Majd oldalra fordított és úgy dugott, most már fájdalom nélkül. Végül, hanyatt fektetve, széttárt lábaim között térdelve, időnként fölém hajolva és csókolgatva játszott rajtam. Néha teljes súlyával ráfeküdve, hatalmas melleivel betakarva (szinte fulladásig) forrón csókolt szájon, mellkasomon, mellbimbóimat izgatva nyelvével. Az események gyorsan peregtek. Végül, ugyanabban a pózban maradva (szétfeszített lábbal feküdtem) szájjal-kézzel gyorsított be, végül a rám hajoló bal mellére verte ki és kente szét a makkal, mint egy ecsettel a forró nedűt.
Nagyon érdekes volt, nagy élmény. De nem biztos, hogy legközelebb itt folytatom. Aki még ilyent nem próbált, ki kell próbálnia. Mindenesetre Szexibrigi élvezte a szituaciót.
Valahogy úgy keltem fel az ágyból, mint egy kezdő lány, akit jól megba…tak. Minden tagom fájt, de büszke voltam, hogy egy ilyen szép és szenvedélyes nőnek voltam a szexuális célpontja, szenvedélyei tárgya.

Elszámolás: (10 pont) korrekt, számomra elfogadható
A szokásosak voltak. Korrekt elszámolás

Összkép: (10 pont) erősen ajánlott, Szuper vissza megyek
Speciális élményekkel ajándékozott meg egy szép nő. Jó volt. Szexibrigi bombanő, igazi profi. Rajtunk múlik, mit veszünk ki a bőségkosarából.

Hozzászólások

Hozzászólás-megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás-megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

"Az érték arány még elfogadható volt, talán kicsit az átlag felett egy kissé."

Köszönjük a bőséges információt.

Matematika szakosoknak - mint én is - azonban pár változó értéke #NULL:

Agy:
Ágy:
Türcsi:
Baszoba:
NF:
KF:
Cicik:
Segg:
Rocco:

Kéretik pótolni.
(Már látom, meg kell örvendeztessem a nagyérdeműt egy original Pmaster baszámolóval. Ami késik, nem múlik..)

Egyeztetés: (10 pont) Ő veszi fel a telefont, korrekt tájékoztatás
Már hosszabb ideje szemezgettem Szexibrigi hirdetésével. Annyira tökéletesnek láttam a hirdetést, hogy nem akartam hinni benne, ezért halogattam a látogatást. Felhívtam egy péntek kora délutáni órában, szerencsém volt, felvette, egy órán belül már ott is voltam. Tényleg szerencsém volt, mert utólag láttam, hogy ő kezeli a telefont, kisegítés nélkül.

Megközelítés: (9 pont) ingyenes parkolás, bkv-val könnyen megközelíthető
A megadott címet könnyű volt megtalálni, sok helyen jártam már a környéken, ezen a helyen azonban nem. BKV-val mentem, egy újpalotai gyorsjáratú busz éppen a ház előtt áll meg. Kocsival a lakótelepen kell megállni, a ház bejárata főúton van rajta. Poénkodhatnék, pontosan a Fő-téren.

Helyszín: (10 pont) tiszta lakás, otthonos
Az épület az Újpalotai panelrengeteg egyike. Bejutás egyszerű volt, telefonon megadott csengőszám után gyorsan bejutottam, lift nélkül mentem fel az első emeletre, ahol jól látható volt a megadott ajtószám, és ahol már kissé nyílott is az ajtó.
Belépve kettős meglepetés fogadott. Egyrészt egy igen jó ízléssel felújított, ízlésesen bebútorozott lakás fogadott. Benézhettem a nyitott ajtókon keresztül a szobákba (talán 2 ?), szép színes falak, hangulat világítás, szép szőnyegek, rendes bútorok, függönyök, stb. Mindez a fotókon látszik itt-ott, Szexibrigi fotói ebben a lakásban készültek.
A másik meglepetés Szexibrigi maga volt. A képeknek megfelelő, kifogástalan alakkal rendelkező igen szép arcú, fiatal benyomást tevő szép lány fogadott. De erről később.

A baszobába lettem bevezetve, ahol frissen, színesre festett falak, egyik oldalon elég magasra menően tükrök vannak felragasztva. Szépen lepedővel letakart ágy a tükör előtt, a fallal párhuzamosan. Szobainas (ez a gyengén) a ruháim elhelyezésére. Szép szőnyeg, zene, stb. minden rendben. Nagy tisztaság és igényes berendezés.
Fürdőszoba rendben, felújítva, sok tusfürdő. Kedvencem, az Oldspice-t is megtaláltam. Szájvíz is van. Törülköző nagy és száraz. Kádból kilépő szőnyeg is van, nem gumi.

Lány külseje: (10 pont) szép arcú, jobb mint a képeken, bombázó
Szexibrigire vissztérve, tátva maradt a szám, amikor megláttam. Szőke, magas, karcsú, de nem sovány, sportos, szép arcú lány zárt beléptemkor a karjaiba. Arca a legigényesebb ízlés szerint is a szép kategóriába tartozik, engem valakire emlékeztetett, nagyon tetszett. Ritka szolgáltatók között ilyen szép, tiszta arc. Karcsú derék, tűsarkú cipő, valami szexi top, bugyi és fehér combfix neccharisnya. Talán valami olyasmi, amit a képeken is láthatunk. És persze a hatalmas, kemény szilikon mellek. Mindent egybevéve igen szexis volt, méltóan a nicknevéhez.
Gyorsan egyeztettük a programot. Szokásomhoz híven első alkalomra NFV testre klrtem, amit aztán extra csókkal bővítettem fel. (Nem bántam meg.)
Gyors fürdésem után, mialatt innivalóval szolgált ki, Brigi is kiment egy percre. Meztelenül tért vissza körömcipőben. Profi felvezetés és előadás volt.

Action: (10 pont) isteni francia, barátnő feeling, csak rám figyel, aktív
Brigit leültettem az ágy szélére, úgy kínáltam meg őt a farkammal. Természetesen gyakorlottan fogott hozzá a munkához. Időnként felnézett, kereste (és megtalálta azt) a szemkontaktust. Ezt nagyon díjazom, mint minden MT-am. Előbb-utóbb elővettem szokásos koreográfiámat. Velem szemben feltérdepeltettem az ágyra (a feneke a tükör felé tátongott) és úgy kényeztettem magam, hogy csak a száján keresztül volt kapcsolat közöttünk. Közben kissé lehajolva jobb oldal súlyos mellét markolásztam, időnként gyurmákolva az elhanyagolt bal mellét is. Tenyeremmel végig simítgattam a gerinc gyönyörű vonalát, a keskeny csípőt, derekat, majd időnként előrehajolva markolásztam a kemény fenekét, simogattam a két félgömb közti vágatot is. Mindez nagyon szép volt. Közben teljes terjedelemben láttam a tükörben a két hatalmas nagy szemérem ajkat. Tessk megnézni a képeken, mint két egymáshoz szorított nagy szilva duzzad ki a combok közül. Gyönyörű.
Hosszasan írhatnék az orális játékokról, elsőosztályúak voltak. Kéányeztetésemre jól reagált, de orgazmusnak a közelében sem voltunk. Úgy vettem észre, hogy szívesen fogadta az ánusz kényeztetését. Sol örömöm tellett a 69-es játékokban is.
A hosszú orális játékok után a befejezés NFV mellre történt. Ágy szélére ültettem, eléálltam, ütemesen nyomtam a szájába, majd a döntő pillanatban magam vertem az egyik hatalmas mellére. Meglepett, ahogy helyezkedett, odatartotta a mellét, hogy minél tökéletesebben borítsam be, minél nagyobbat élvezhessek. Nagyot élveztem.
Az időből még tellett, beszélgettünk egy keveset, hogy a mennyországból visszaérkezzek a valóságba, Brigi egy értelmes, okos nő, két lábon áll a földön. Nagyon szimpatikusnak találtam.

Elszámolás: (8 pont) korrekt, számomra elfogadható
Az érték arány még elfogadható volt, talán kicsit az átlag felett egy kissé.

Összkép: (9 pont) erősen ajánlott, Szuper vissza megyek
Szexibrigi tökéletes szolgáltató, tökéletes szexpartner. Igazi szexbomba, ráadásul szép arccal, tökéletes logisztikával. Ritka az ilyen szolgáltató. Oldalakat írhatnék a testéről, karcsúságáról, mindenütt húsosságáról, szép hajáról. Tökéletes háttérről, mindenről. Tessék megnézni a fotókat, ott készültek és róla.
Fantasztikus profi szolgáltatás, egy fantasztikus szexi nővel. Igen kulturált, mondhatni jó körülmények között. Érződött, hogy Brigi minőséget akar nyújtani a logisztikában is. És persze a szexben is. Csak így tovább. Még találkozunk Ajánlott kategória.