Szilvi

Telefonszám: 
70-506-1034

Tisztelt Makktársak!

Már megint szarba léptem.
Böngészvén a netet egy új husira lettem figyelmes.
Célszemély Szilvi: 70-506-1034

Hívom, épp ráér, rövid időpont egyeztetést, így azonnal mehetek.
Tetthely: III ker Szentendrei út ??, kocsma után közvetlenül.
3. emeletre fel rácsos ajtó nyílik, beinvitál.
Lakás átlagos panel, nem egyedül dolgozik. Másik szobából félreérthetetlen hangok szűrödnek ki.
Célszemély: kb 40 kg, 160 magas (magas sarkú cipőben), fiatal, szép smink, szolizott test, dögös ruci. Faszom feláll, eszem megáll! A segge bomba jó az első gondolatom az volt de jó lenne seggbe dugni.

Leültetett a kanapéra. Árak: 10/ 12 órába is csak egyszeri aktus, extráit elhadarja nem is értem.
Próbálok beszélgetést kezdeményezni, simi-puszi nem sok sikerrel.
Kérdem, mióta van a szakmában. 2 hónapja, azelőtt külföldön baszták luxushelyen.
Kezembe nyomja a törülközőt és elvezet a fürdőbe. Örök optimizmusomtól vezérelve gondoltam talán lesz közös fürdő, ugyan.:)
Fürdő tök átlagos próbálok egy kevésbé erős szagú tusfürdőt szerezni, közben hallom egy másik maki mozgolódik az előszobában. Reméltem hogy nem jön be már csak az ő érdekében, mindenesetre kulturáltan megvárom, míg a zajok elülnek és vissza a szobába, majd ő is el fürödni. Szoba átlagos, célnak megfelel.

Action:
Visszajön törülközőbe burkolva, ledobja pici mell, feszes combok, remek fenék. Leül az ágyra pont úgy, hogy ne lehessen elérni. Na mindegy majd én megindulok. Elkezdem kényeztetni simi puszi miegymás. Lábak szigorúan összezárva. Nézek rá mi a problem?
Hát már az óvszert ki is bontotta és következő pillanatban már teszi is fel. Kérdem kis előjáték simi puszi. Azt mondja: Nyugodtam simogathatsz! Hehh??
Szopás közbe úgy helyezkedik, hogy csak újheggyel lehessen elérni. Megunom be akarok fordulni alá. Döbbenten néz, mit akarok. Mondom puncinyali. Felvilágosít az +extra és ő különben se szereti. Szopásnál bólogat serényen, de max a makk amit még bevesz a szájába. Közlöm vele csók iránti igényem, kicsit megáll, ok. Úgy helyezkedik, hogy a testünk kizárólag a szájnál érintkezzen. Azt hittem ilyen nem lehetséges, de igen! Húzom magamhoz, ellenáll!! Ilyen még nem basztam, bazdmeg.
Csók: szolid szájpuszi. Ami levon az élvezeti értékéből a fapofa, de kiderítettem, hogy gyümölcsös ízű a gumi. Megunja, beleül nekem háttal, ezáltal elkerülvén a további száj és szemkontaktust, látványnak nem rossz, de visszafordítom. Dolgozz meg a pénzedért te finnyás kurva. Testek által bezárt szög szigorúan 90 fok, amit csak külön kérés esetén hajlandó 45 fokra mérsékelni. Néha kicsit köhög, hivatalos bejelentés: Elnézést! Mosoly nincs. Elegem van, begyorsítja a tempót, nem ellenkezem, lövök. Felugrik, kiszalad szilviáért, majd kezembe adja leápolhatom magam.
Ülök az ágyon mereven a döbbenettől. Közli szabad a fürdő, ühüm. Lezuhanyok, vissza, erre ő is elmegy zuhanyozni, mi a faszért? Gondolom azért, hogy minél kevesebbet legyünk egy légtérbe. Öltözködöm, visszafele jövet már felöltözve telefonál, új maki.
Benéz, hmm még itt vagyok, erre kimegy, arcáról leolvasva valahol a mozgó hányás illetve a döglégy lárvái közé tudom magam sorolni. Felöltözvén kiengedhetem magam a bejárati ajtón.

Mindez 15k volt, pénz persze előre.

Összegzés: Irtózat és HORROR. A hölgy eddig luxuskurvaként tevékenykedett és most abban a megtiszteltetésben van részünk, hogy leereszkedett közénk alantos pórnép közé.
Bátran ajánlom melegeknek, sorozatgyilkosoknak, elmebetegeknek, nemi betegeknek.

G.

Hozzászólások

Hozzászólás-megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás-megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

A képeket az alábbi kérésnek megfelelően eltüntettem:

"Jo napot ma egy érdekes dolog történ egy barátom hívta fel rá a figyelmemet mivel családom van és soha nem végeztem ilyen jelegű munkát érdekes hogy privát képeim szerepelnek sok oldalon kérem szedjék le elöre is köszönöm"

Érdekes módon előbb utóbb minden negatív besziről lekerülnek a fotók. :-)))

Basszki Grabovszkij, te nem változtál semmit! Hát ez kurvajó volt! :-)))))))
Ezen szétröhögtem magam. De átérzem milyen bosszantó és szar lehetett neked. Gyalázat amit egyes bn ek művelnek.Odaát fogadok,hogy ömlengés megy erről a semmit sem nyújtó fapináról.

Komolyan mondom, egy guminővel sokkal jobban jártál volna.
Mindenesetre azon makktársak, akik böngészgetik az oldalt okulnak és az ilyen semmirekellő szolgáltató álla rövidesen felkopik.

Bassza meg az ilyet az ipari áram!

A pontos házszámot kivettem.

És hogy magamat idézzem: "A harmadik kerületbe csak akkor megyek, ha ismert és elismert lányról van szó."

Ez annyira jellemző történet.. 10-ből nyolc ilyen fadarab kurva.